Op pad met stichting Onbegrensd Avontuur

“Avontuur voor iedereen!”, zo luidt het motto van stichting Onbegrensd Avontuur. En daar bedoelen ze ook echt iedereen mee; ook mensen die in een rolstoel zitten.

Avontuur voor iedereen!

Met rolstoel de bergen in

Heb jij er wel eens over nagedacht wat een geluk we eigenlijk hebben. Als we naar buiten willen is het een kwestie van schoenen aantrekken, spullen in een tas en gaan. Maar wat nou als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit of een andere lichamelijke beperking hebt? Hoe kom je dan die berg op of hoe verken je dan die onontdekte bospaden? Het antwoord: de Joëlette. Dit is een aangepaste rolstoel waar zelfs bergreizen mee georganiseerd worden!

Kun jij je ook niks voorstellen bij een rolstoel in de bergen? Bekijk dan even dit filmpje.

Weekendavontuur op de Utrechtste Heuvelrug

Ga ook op Onbegrensd Avontuur

Stichting Onbegrensd Avontuur gelooft dat avontuur voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht lichamelijke gesteldheid of financiële situatie. Mensen met een lichamelijke beperking leven vaak ook met een beperkt budget en kunnen een reis met aangepaste reisorganisaties niet altijd permitteren. Onbegrensd Avontuur is daarom bewust als stichting opgezet (een organisatie zonder winstoogmerk). Zo kunnen ze via donaties deze reizen betaalbaar houden.

Ben jij ook zo enthousiast geworden of benieuwd naar meer info? Check dan www.OnbegrensdAvontuur.nl. Het mooiste is eigenlijk als je een keer met ze mee op reis gaat. Ze zoeken voor de expedities en dagtochten ook nog regelmatig wandelende deelnemers.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wordt ook een groene avonturier.