DE WEBSHOP VAN DE GROENE AVONTURIER IS GESLOTEN

Levering en retouren

No-nonsense, eerlijk en persoonlijk zo werken we het liefst.

Betaling

Je rekent eenvoudig af via iDeal. Daarnaast bieden we ook de optie om met creditcard of Klarna te betalen.

Verzendkosten

Je pakket wordt via PostNL verzonden. Verzendkosten zijn standaard € 4,95. Bestel je voor 75 euro of meer? Dan nemen wij de verzendkosten op ons!

Levering

Na het plaatsen van een bestelling doen we ons best je pakket zo snel mogelijk bij PostNL af te leveren. Product uit eigen voorraad leverbaar? Dan heb je deze binnen 1 – 2 werkdagen in huis. Staat er bij het product dat deze op Nabestelling leverbaar is? Dan duurt het iets langer. Indien nodig nemen wij contact met je op. Levering van producten gaat via PostNL.

RePack

RePack is gemaakt van gerecycled materiaal en is ontworpen om minimaal 20 keer hergebruikt te worden. Normale wegwerpverpakkingen veroorzaken heel wat afval en uitstoot. Met RePack kiezen we voor herbruikbare verpakkingen die, zelfs inclusief de retourzending naar Estland, een stuk duurzamer zijn dan wegwerpverpakkingen.

De kracht van RePack zit in het hergebruik.
Vergeet daarom niet je RePack gratis weer terug te sturen. Dit is heel eenvoudig:
1) Haal je bestelling uit de RePack
2) Vouw de RePack op (instructies staan op de RePack. Zorg dat het verzendlabel zichtbaar is)
3) Gooi de RePack in een straatbrievenbus (niet te missen, ze zijn knal oranje)
4) Voila, weer een duurzame daad verricht!

Levering controleren

Controleer bij ontvangst altijd even de pakbon en de staat van de producten. Zijn er producten foutief geleverd? Bijvoorbeeld verkeerde of beschadigde producten. Neem dan na ontvangst zo snel mogelijk, binnen maximaal 2 dagen, contact op via info@groeneavonturier.nl.

Herroepingsrecht

Belangrijk om te weten is dat je bij online aankopen altijd wettelijk 14 dagen bedenktijd hebt. Je kunt je producten dus binnen 14 dagen aanmelden voor retourzending zonder opgave van reden.

Retouren

Wil je je bestelling deels of volledig retourneren? Vul dan binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen onderstaand retourformulier in. Na het invullen van onderstaand retourformulier heb je nog eens 14 dagen de tijd om je producten retour te sturen. Pak de producten netjes in en voeg (een kopie) van de pakbon toe (geef daarop duidelijk aan welke producten je wilt retourneren).

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Na ontvangst worden de producten gecontroleerd. Mits de producten onbeschadigd, ongeopend, ongebruikt en compleet zijn wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort. Als de bestelling in zijn geheel wordt teruggestuurd krijg je ook de eventueel betaalde verzendkosten terug. Als  slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd krijg je voor dat deel van de bestelling het betaalde bedrag terug.

Stuur de producten voldoende gefrankeerd naar:
de Groene Avonturier
Groenhoek 34
3972CJ Driebergen-Rijsenburg

Retourformulier