Duurzaam verpakt – 1-2 werkdagen levertijd – Gratis verzending vanaf € 75

Sunski

“Sunski is committed to making a positive impact on our community and the planet. We believe there is an essential connection between good design and sustainability, and that good design makes for a better planet.”

Monturen van gerecycled plastic

Sunski is opgericht door twee Amerikaanse vrienden en maakt nu al ongeveer 10 jaar Seriously Sustainable Sunglasses. Toen Sunski net begon waren er nog geen zonnebrillen gemaakt van gerecycled plastic. Wat doe je als je wel graag iets wil maar het is er nog niet? Precies, zelf ontwikkelen! Inmiddels worden alle Sunski monturen gemaakt van afval plastic. Omdat dit nogal specialistisch werk is doen ze dit samen met een fabriek in China. Deze fabriek bezoeken ze regelmatig zelf en daarnaast worden de arbeidsomstandigheden ook door een onafhankelijke derde partij gecontroleerd.

Sunski - Monturen van Gerecycled plastic
Sunski Levenslange Garantie

Levenslange garantie

Twijfel jij ook wel eens of een goede zonnebril de investering waard is omdat je bang bent dat ze stuk gaan? Sunski heeft dat voor je opgelost. De zonnebrillen komen met een levenslange garantie op het montuur. Als ze bij normaal gebruik stuk gaan vervangt Sunski ze voor je. Daarnaast hebben ze ook speciale lens kits waarmee je eenvoudig je glazen kan vervangen als ze gekrast zijn. Scheelt weggooien en is een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe zonnebril kopen.

Stapje verder: Seriously Sustainable

Sunski maakt niet alleen goede zonnebrillen op duurzame wijze, ze gaan nog een paar stappen verder. Zo zijn ze lid van ‘1% for the planet’. Dit betekent dat ze 1% van hun jaarlijkse omzet doneren aan milieuorganisaties. Sinds kort zijn ze ook ‘Climate Neutral Certified’. Dit wil zeggen dat ze de CO2 uitstoot van hun totale keten in kaart hebben gebracht en er actief aan werken om deze uitstoot te verminderen en compenseren.

Sunski - Stapje verder - 1fortheplanet - SAMEN MET CLIMATE NEUTRAL NAAST ELKAAR ZETTEN
Sunski - Stapje Verder - ClimateNeutral

Zie je deze duurzame zonnebrillen wel zitten? Bekijk hier onze Sunski collectie.