Duurzaam verpakt – 1-2 werkdagen levertijd – Gratis verzending vanaf € 75

Suntribe

"Being a member of the tribe is a statement that you are conscious of protecting both the environment and yourself."

Less is more

Suntribe is niet zomaar een zonnebrand merk. Suntribe is geboren uit passie en dat merk je. De drie Zweedse oprichters maakten zich behoorlijk kwaad over de manier waarop de meeste zonnebrandcrème gemaakt wordt en besloten dit drastisch anders te gaan doen. De producten van Suntribe zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zonder chemische toevoegingen en onnodige ingrediënten.

Kijk voor de grap eens op de ingrediëntenlijst van je huidige zonnebrand. Grote kans dat er zomaar 25+ dingen opstaan waarvan je eigenlijk geen idee hebt wat het is. Suntribe Sunscreen heeft bijvoorbeeld maar 8 ingrediënten en ze vertellen je ook nog eens precies wat het is.

Suntribe zorgeloze zonnebrandcreme

Zorgeloze zonnebrandcrème

Waarom dit belangrijk is? Wist je bijvoorbeeld dat zonnebrandcrème schadelijk kan zijn voor koraalrif? Wereldwijd wordt 10% van de koraalriffen gebleekt door zonnebrandmiddelen. In 6 landen en regio’s wereldwijd zijn daarom chemische UV-filters al verboden. Daarnaast kunnen sommige ingrediënten bij bepaalde mensen allergische reacties oproepen en zijn ze mogelijk hormoon verstorend. Suntribe houdt het daarom het liefst simpel, natuurlijk en effectief.

Worry-free natural sunscreens noemen ze dat.  

Ga jij liever ook worry-free op pad? Wordt onderdeel van de (Sun)tribe.